Terug naar het overzicht

Marjan Reinsma – Vos

Marjan Reinsma – Vos is onze officemanager die alle zaken achter de schermen voor Weusthuis en Partners en Weusthuis Associatie regelt.

Over Marjan Reinsma

Marjan is na haar HBO studie Facilitaire Dienstverlening en een jaar Communicatiekunde aan de universiteit haar loopbaan gestart in 1998 als intercedente bij Start Uitzendbureau. In 2000 heeft ze voor Start 10 weken bij Walt Disney World in Orlando gewerkt in het kader van service excellence. Een geweldige ervaring. Vanaf 2006 heeft Marjan als officemanager/management assistent en als planner gewerkt bij diverse werkgevers.

Sinds september 2016 werkt ze bij Weusthuis en Partners in de functie van officemanager. Hiermee is ze de vaste waarde op kantoor met alle organiserende taken die bij deze functie horen. Zij biedt daarnaast met veel plezier (secretariële) ondersteuning aan haar collega’s en draagt zorg voor de financiële administratie.

"Ik ben erg blij dat Marjan bij Weusthuis werkt. Ik word in de dagelijkse gang van zaken uitstekend ontzorgd."
Marco Hormann

Naast haar werk bij Weusthuis is Marjan graag sportief bezig en is ze actief in de kantinecommissie bij de hockeyvereniging van haar dochters. Elke werkdag fietst ze door de prachtige Onlanden op haar elektrische fiets vanuit haar woonplaats Roden naar kantoor. Daarnaast geniet ze in haar vrije tijd van het bezoeken van steden en het ondernemen (en organiseren) van activiteiten met gezin, familie en vrienden.