Terug naar het overzicht

Peter Leeuw komt Weusthuis versterken

Geschreven door: Marjan Reinsma – Vos

Met trots presenteren wij dat Peter Leeuw per 1 januari 2021 bij ons bureau komt werken. Peter heeft de afgelopen 10 jaar gewerkt als gemeentesecretaris van de gemeente Delfzijl. Daarvoor was hij werkzaam bij de gemeente Coevorden als hoofd ruimtelijk ontwikkeling en later als directeur.

"ik vind het enorm leuk en uitdagend om in deze fase van mijn carrière de overstap te maken naar een commercieel bureau. Ik ken Weusthuis en Partners al jaren als een bureau met veel kennis van complexe processen in het ruimtelijk domein in combinatie met een sterke focus op de inhoud. Ik kijk er naar uit om mij met mijn ervaringsprofiel in te zetten voor projecten die er toe doen"

Vanuit zijn rol als directeur heeft Peter veel ervaring in het werken in een politiek/bestuurlijk omgeving. Hij kent het klappen van de zweep van binnenuit. Hij heeft van dichtbij de transitie binnen het sociaal domein meegemaakt en is als ambtelijke opdrachtgever jarenlang verantwoordelijk geweest voor het opstellen en uitvoeren van de plannen voor de centra van Coevorden en van Delfzijl.