Terug naar het overzicht

Weusthuis Associatie

Voor een procesregisseur is een sterk netwerk van groot belang. Om die reden bouwt Weusthuis en Partners voortdurend aan nieuwe contacten en vormen van samenwerking. Met de Weusthuis Associatie maakt Weusthuis en Partners het ook voor zelfstandige adviseurs aantrekkelijk zich aan te sluiten bij het in de loop der jaren opgebouwde netwerk van professionals op het gebied van ruimtelijke ordening.

Weusthuis Associatie biedt een aantal zelfstandige adviseurs de mogelijkheid samen te werken met collega-professionals en gebruik te maken van kennis, expertise, ondersteuning en faciliteiten van het Weusthuis-netwerk. Zij maken gebruik van de financiële administratie, het kantoor en de gezamenlijke beroepsaansprakelijkheid.

Voor het Weusthuis-netwerk is Weusthuis Associatie een goede manier om het netwerk te verrijken met adviseurs die hun sporen op het gebied van ruimtelijke ordening verdiend hebben, maar niet voelen voor een dienstverband. Opdrachtgevers zullen in de praktijk weinig merken van het juridische onderscheid tussen Weusthuis Associatie en Weusthuis en Partners.