Terug naar het overzicht

Anke Lodder

Onze Brabantse Friezin Anke is opgeleid als milieukundige. Zij heeft een groot hart voor duurzaamheid, meer specifiek voor klimaatadaptatie en energietransitie. Hoewel technische begrippen, staat voor Anke de verbinding met de mensen centraal. Met haar enthousiasme, passie voor het vak en duidelijke taal gaat zij graag samen met anderen aan de slag om tot mooie oplossingen te komen.

Over Anke Lodder

Na haar opleiding in Wageningen is Anke lang werkzaam geweest in de ingenieurswereld. Daar heeft zij zich ontwikkeld tot ervaren adviseur die de verbinding legt tussen het technische en het sociale. Een gamma, zoals zij het zelf noemt, die de taal van de techneuten weet te vertalen naar de taal die iedereen kan begrijpen. En andersom. Anke weet mensen te enthousiasmeren om ieder hun eigen bijdrage te leveren, ieder zijn eigen puzzelstuk te laten leggen. Zij schakelt makkelijk tussen de inhoud en de grote lijnen van het proces daarboven.

"Samen de stukjes van de puzzel leggen, elk zijn eigen stukje, om zo tot een mooi resultaat komen. Daar krijg ik energie van!"

In haar vrije tijd is Anke graag op pad, aan de wandel of aan het tuinieren. Ook geniet ze van bloemen en planten en het leggen van (grote) legpuzzels.