Terug naar het overzicht

Jan Reinsma

Jan heeft jarenlange ervaring in gebiedsontwikkeling zowel vanuit de functie van senior planeconoom als projectleider bij gemeentelijke overheden. Van daaruit heeft hij veel kennis van de inhoud en processen bij grond- en vastgoedontwikkeling.

Over Jan Reinsma

Vanaf zijn opleiding economische geografie heeft Jan zich ontwikkeld tot een ervaren adviseur gebiedsontwikkeling. Uit zijn ruime werkervaring bij veel noordelijke gemeenten en in provincieland heeft hij een goed gevoel voor politieke verhoudingen en de bestuurlijke omgeving gekregen. Naast inhoudelijke kennis van gebiedseconomie heeft hij (project-) managementervaring vanuit de aansturing van ruimtelijke projecten. 

Het werken binnen een projectorganisatie is Jan op het lijf geschreven. Het gezamenlijk werken aan draagvlak voor plannen en bereiken van doelen binnen een project of organisatie vormt een belangrijke drijfveer in zijn werk. Doelen bereiken, maar wel in alle realiteit. In zijn werk houdt Jan altijd oog voor de haalbaarheid van projecten.

"“Naast een breed draagvlak is een goede financiële onderbouwing onontbeerlijk voor het slagen van plannen”."

Naast zijn werk houdt Jan van lezen, hardlopen en beoefent hij karate.